Munkáltatók, munkavállalók!

A megyei és helyi paktumok tevékenységéről, foglalkoztatást elősegtő kezdeményezéseiről, lehetőségeiről tudtok informálódni a paktumok honlapján.

Olvassátok itt!

A foglalkoztatási paktum feladata, hogy a megyei foglalkoztatási stratégiában lefektetett célok elérése érdekében erősítse a csatlakozó szervezetek foglalkoztatást segítő együttműködését, társadalmi szerepvállalását, összehangolja a munkaerőpiaci keresletet és kínálatot, megtalálja a megoldást a fejlődő vállalkozások munkaerő igényeinek rugalmas kielégítésére, illetve támogassa a hátrányos helyzetű célcsoportokat annak érdekében, hogy hosszú távra megélhetést biztosító munkát tudjanak találni.

A fenti projektcélok csak akkor teljesülnek, ha a csatlakozott partnerek, munkáltatók, civil szervezetek, képző intézmények valódi együttmúködést kezdeményeznek és valósítanak meg.

Ennek egyik formája az is, ha a honlapra információt küldünk, fontos információkat megosztunk, a sikerekről beszámolunk.

Éljünk a lehetőséggel!